Om oss

generalagent för
i Skandinavien

Vi på Windo System AB är stolta över att vara generalagent för Oknoplast i Skandinavien

30 år i branschen

Med nära 30 års erfarenhet i fönsterbranschen ser vi idag en stor potential i nya generationens PVC-fönster på den skandinaviska marknaden. PVC-fönster är sedan många år ett populärt alternativ till både träfönster och aluminiumfönster, runt om i Europa.

Vi har valt

Oknoplast är idag en av Europas största producenter av PVC-fönster och med 22 års erfarenhet på marknaden ligger företaget i framkant jämfört med konkurrenterna.

Oknoplasts starka sidor, som vi fallit för, är kvalitet, nya tekniska lösningar och design. Allt detta kombinerat med högsta service gör att vi stolt går in i Skandinavien tillsammans för att möta våra kunders höga krav på fönster och dörrar.

Windo

Windo System AB är ett företag med oerhört starkt fokus på god kundvård. I vårt jobb är varje kund den viktigaste personen för oss.
Vi jobbar alltid tillsammans med kunden för att ta fram den bästa lösningen.

Som samarbetspartner kan du lita på att vi är mer än generösa med vårt stora kunnande och alltid finns till för att stödja dig i ditt arbete.

Dagens samhälle och situationen med ökande energipriser samtidigt som kraven på komfort och design ökar, ställer höga krav på varje tillverkare av fönster och dörrar. Just därför känns det så bra att vara i den absoluta eliten vad gäller u-värden, design och ett långt gånget arbete med vår nollfelsvision.

Testa oss så får du också uppleva hur det är att samarbeta med de bästa på marknaden!


Windo System AB

Har du frågor om våra produkter?

Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss