Om oss

gerenralagent för
i Skandinavien

Vi kan med stolthet informera att Windo System AB är generalagent för Oknoplast i Skandinavien

30 år i Branschen

Med nära 30 års erfarenhet i fönsterbranschen ser vi idag en stor potential i nya generationens PVC fönster på den Skandinaviska marknaden. PVC fönster har sedan många år varit ett populärt alternativ till både trä och aluminiumfönster runt om i Europa.

Vi har valt

Oknoplast är idag en av Europas största producenter av PVC fönster och med 22 års erfarenhet på marknaden ligger företaget idag i framkant bland konkurrenter.

Oknoplasts starka sidor, som vi fallit för, är kvalitet, nya tekniska lösningar och design. Allt detta kombinerat med högsta service , gör att vi nu stolt går in i Skandinavien tillsammans för att möta våra kunders höga krav på fönster & dörrar.

Windo

Windo System AB är ett företag med ytterst höga krav på god kundvård. Således är varje kund den viktigaste personen för oss.

Vi kommer alltid tillsammans med kunden utarbeta den för kunden bästa lösningen.

Som samarbetspartner kan du förlita dig på att vi är mer än generösa med vårt stora kunnande och alltid finns till för att stödja Er i Ert arbete.

Dagens samhälle och situationen med ökande energipriser samtidigt som komfort och utseendekraven ökar, ställer oerhört höga krav på varje tillverkare av fönster och dörrar. Just därför känns det så bra att vara i den absoluta eliten vad gäller u-värden, design och ett långt framskridet arbete med vår nollfelsvision.

Testa oss så får även Ni uppleva hur det är att samarbeta med de bästa på marknaden!

Hälsningar,

Windo System AB

Har du frågor om våra produkter?

Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss