Bli återförsäljare

Vi söker efter drivna och intresserade företag som vill bli återförsäljare av våra produkter.


Fyll gärna i ett kontaktformulär eller slå en signal så att vi kan träffas.
Genom att bli vår partner får du tillgång till allt det här:
Garantier

Alla våra produkter omfattas av ett gediget garantiprogram i upp till 10 år. Vi har 10 års färggaranti på alla partier som vi levererar. Allt detta borgar för ett långt och problemfritt ägande.

Leverans

Vi levererar med egna transportbilar vilket gör att vi har full kontroll på leveranserna. När som helst under transporten kan vi eller du som kund logga in och se status och beräknad leveranstidpunkt. Vid behov kan vi erbjuda medföljande truck för att underlätta avlastningen på plats.

Nollfelsvision

Vi har länge arbetat för att alla produkter som lämnar fabriken ska vara exakt som kunden beställt dem. Det innebär att de kontrolleras flera gånger under tillverkningsprocessen. Vi har nått väldigt långt i detta arbete och kan garantera att ett samarbete med oss innebär att du slipper ägna tid åt fel och brister.

ÅF-support

Som återförsäljare har du vår totala uppmärksamhet och tillgång till vår gedigna kunskap inom fönster och dörrar. Vi hjälper till närhelst det behövs med större offerter, komplicerade lösningar med mera.

Finansieringstjänster

Vi samarbetar med SVEA Finans för att underlätta de finansiella kontakterna mellan dig som återförsäljare och dina kunder.

Har du frågor om våra produkter?

Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss